Mandinga, Pitbull si Ahmed Chawki – Habibi I love you (videoclip)

Mandinga incheie anul 2013 cu o super colaborare: o piesa cu rapperul American Pitbull si artistul marocan Ahmed Chawki. “Habibi I love you” este primul single international al cantaretului marocan, piesa fiind produsa de RedOne.


Mandinga incheie anul 2013 cu o super colaborare: o piesa cu rapperul American Pitbull si artistul marocan Ahmed Chawki. Alaturi de colaborarile sale cu artisti de prima clasa internationala ca Justin Bieber, Nicki Minaj, Enrique Iglesias, Lionel Richie sau New Kids on the Block, Pitbull a ales sa isi indrepte atentia si spre Romania.

Astfel, single-ul ‘Habibi I love you’ are parte de o promovare aparte, fiind adaptat unei serii de teritorii prin colaborari cu artisti locali reprezentativi. Mandinga a fost prima lor optiune pentru Romania si Republica Moldova, data fiind notorietatea internationala obtinuta in urma participarii la Eurovision si a faptului ca trupa a fost o prezenta constanta in topurile din Orientul Mijlociu.

“Habibi I love you” beneficiaza si de un videoclip. Acesta a fost lansat initial intr-o varianta standard, adaptata apoi in functie de colaborarile din tari ca Spania, Olanda,Algeria si altele.

Comenteaza articolul

comments

Despre Massy

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro

Lasă un răspuns