Vica Blochina, obligata sa plateasca 3.200 de euro

Chiar daca primeste si pensie alimentara din partea fostului iubit, selectionerul Victor Piturca (foto, 57 de ani), aproape 3.200 de euro, si are si o leafa bunicica de la Antena 2, unde este prezentatoare, lituaniana Vica Blochina (38 de ani) tot a intrat in datorii.
Cum nu si-a platit cheltuielile de intretinere la blocul in care locuieste, lituaniana a fost data in judecata si, recent, magistratii au obligat- o sa achite asociatiei de proprietari suma de 14.258 de lei. Belelele Vicai Blochina cu administratorii blocului in care locuieste se tot tin scai de capul vedetei inca din anul 2011.
vica blochina
De atunci si pana acum, femeia care a fost timp de 16 ani amanta antrenorului Victor Piturca s-a tot judecat cu asociatia de proprietari a imobilului, nemultumita ca luna de luna sumele ce-i reveneau la plata drept intretinere erau tot mai mari.
Va face recurs la decizia Justitiei

La un moment dat, reprezentantii celorlalti proprietari au cerut chiar scoaterea la licitatie a casei blondei, insa, speriata, ea s-a grabit sa-si acopere datoria. De data aceasta insa, intretinerea neplatita a ajuns iar la o suma imensa, iar prezentatoarea TV a fost data din nou in judecata .

Dupa trei luni de procese, judecatorii au obligat-o pe Vica sa achite restanta de 14.258 de lei, adica aproape 3.200 de euro. Din fericire pentru ea, decizia nu e definitiva, astfel ca mai are sansa s-o atace la recurs.

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro

Lasă un răspuns