AU CANTAT CU STEFAN STAN, IAR ACUM PREGATESC LANSAREA PRIMULUI LOR SINGLE. AFLA AICI DESPRE CE TRUPA ESTE VORBA!

Trupa D-lema nu este deloc straina in lumea muzicala de la noi, iar cooptarea marilor nume, alaturi de ei, nu a fost deloc o „misiune imposibila”. Drept urmare, inainte de Craciun, Stefan Stan a onorat invitatia celor cinci membri ai formatiei, de a canta intr-un show de zile mari, in unul din cluburile Capitalei.

Formatia se bucura de-un succes fenomenal, datorita interpretarilor originale si a atmosferei incendiare de la fiecare spectacol de-al lor. Acum, D-lema trece la un alt nivel, iar dupa 3 ani pregatesc lansarea primului lor single. Si-au dorit sa-si puna amprenta asupra compozitiei piesei, si au in plan sa aduca un suflu fresh muzicii din Romania. Si pentru ca au de fiecare data un as in maneca, au in plan si o colaborare cu castigatorul primului sezon al concursului „Vocea Romaniei”. De asemenea, pentru realizarea viitorului clip vor coopta doar nume sonore din showbiz-ul romanesc.
Alex Iordanescu, Denisa Demian, Adrian Nastac, Samy Purdel, Alex Sturzu sunt expansivi, plini de energie si iubesc „viata cu de toate”!
Peste cateva zile, veti asculta piesa lor de debut!

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro

Lasă un răspuns