Avicii va concerta la Bucuresti pe 2 mai 2014

Vineri, 2 mai 2014, MEI Concerts Entertainment il aduce in premiera pe suedezul Avicii in Romania, intr-un concert care va avea loc la Romexpo si care se anunta a fi unul dintre evenimentele dance ale anului la noi in tara.


Vom auzi „Levels”, „Wake Me Up”, „I Could Be The One” si toate celelalte hituri care l-au consacrat pe Avicii si l-au facut sa fie unul dintre cei mai respectati artisti de pe scena dance, dar si un show nemaivazut de efecte si lumini. Cel putin asta ne promit organizatorii, prin vocea directorului Ross Ranallo.

„Pentru o experienta de neuitat am hotarat sa realizam in cadrul evenimentului un show nemaivazut de efecte si lumini. In plus participantii VIP vor avea parte de o intrare separata si de o zona special amenajata, iar rezervarea VIP se va face doar telefonic. Pentru prima data in cadrul unui eveniment de o astfel de amploare clientii VIP vor beneficia de servire exclusiva la masa. Va promitem un concert incendiar ce se va sfarsi in zori, la orele 03:00 dimineata”, a declarat Ross Ranallo, Director MEI Concerts Entertainment.

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro

Lasă un răspuns