Intalnire de gradul 0 in „orasul indragostitilor”! Cristea si Bianca, impreuna la Paris!

Desi zvonurile legate de iminentul divort dintre Bianca si Victor au incetat sa mai circule, apele intre ei nu s-au linistit. Impart aceeasi casa, dar au vieti separate. Weekend-ul trecut, in timp ce Victor isi vedea de buletinele Meteo, Bianca facea shopping de lux la Paris unde, coincidenta sau nu, a dat nas in nas cu fosta ei mai iubire, Adrian Cristea.

Dubai, Milano si, acum, Paris, sunt destinatiile pe care Bianca, desi maritata, le-a bifat fara sotul ei, Victor. Ca si in primele doua cazuri, in capitala franceza roscata a mers la shopping, insa, de data aceasta, s-a intamplat ceva cu adevarat exceptional.
Bianca s-a imbarcat catre Paris vineri, in compania a doua prietene. Pe parcursul weekend-ului, cele trei au fost vazute batand magazinele de lux de pe celebrul bulevard Champs Elysees. Pana aici, nimic nefiresc. Doar trei prietene pasionate de shopping aflate in goana dupa gentute si pantofiori…
Duminica seara insa, fetelor li s-au alaturat intru distractie si doi baieti. Si nu oricine. Cativa turisti cu dare de mana, cocotati la ultimul etaj al Turnului Eiffel pentru o cina de lux deasupra orasului au avut surpriza sa-l observe de-a dreapta Biancai pe celebrul ei fost iubit, fotbalistul Adrian Cristea.

La masa lor se instalase voia buna si, in timp ce Adi culegea impresii de la Bianca, amicul lui se intretinea cu cele doua prietene care o insoteau pe roscata. O combinatie interesanta!
Acum ramane de aflat daca intalnirea din Paris, de la ultimul etaj al Turnului Eiffel a fost o coincidenta, sau o jonctiune programata si atent instrumentata de cei doi protagonisti. Cert este ca in tara nu s-au intors cu acelasi avion. Bianca a aterizat la Bucuresti fara Cristea, doar cu cele doua prietene, in jurul orei 19.

Se pare ca Adrian s-a intors in tara cu urmatoarea cursa, caci, cu putin timp inainte ca Bianca sa ajunga pe aeroportul Henri Coanda, fotbalistul a postat o fotografie facuta in aeroportul din Paris, insotita de mesajul: „Iau o gustarica alaturi de noul meu prieten, in timp ce astept avionul”.

Sursa: spynews.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro

Lasă un răspuns