Lavinia Parva i-a luat locul «Zanei» in inima, in casa si in masina lui Banica jr

Solista Lavinia Parva (29 de ani) poate fi considerata un adevarat monument de tenacitate, nu de alta, dar nu l-a lasat din mana pe Stefan Banica jr (46 de ani) pana nu a trecut la un nivel superior, de la statutul de amanta la cel de iubita oficiala a solistului. Daca in urma cu doi ani ei se iubeau in taina intr-un apartament nelocuit de-al cantaretului, acum, dupa divortul lui Stefan de Andreea Marin, Lavinia intra mandra pe usa din fata a vilei lui Banica jr, casa in care el si-a consumat casnicia cu “Zana”.

Stefan Banica jr a ramas cu zestrea pe care a pus-o la bataie si atunci cand era casatorit cu Andreea Marin, semn ca nici vila de 500.000 de euro si nici BMW-ul lui de 50.000 de euro, pe care le-a impartit vreme de sapte ani cu “Zana”, nu par sa-i provoace amintiri dureroase.
Prin urmare, a schimbat iubita, dar nu si-a inlocuit si proprietatile, de care, in prezent, se bucura Lavinia, femeia care i-a sucit iremediabil mintile.
Acum, la mai bine de un an de la separarea oficiala de Andreea Marin, rastimp in care ea s-a recasatorit cu sarmantul turc Tuncay Ozturk, Stefan considera ca este momentul oportun sa se afiseze in public cu iubita lui, mai tanara decat el cu 17 ani.
S-au plimbat de mana, ca doi adolescenti
Cei doi “porumbei” au fost surprinsi zilele trecute de fotoreporterii ziarului Libertatea, in timp ce ieseau, tinandu-se de mana, dintr-un restaurant din zona Calea Barbu Vacarescu din Capitala, situat la o aruncatura de bat de casa artistului.
El parea foarte fericit si vorbaret, iar lookul sau vestimentar a suferit niscaiva modificari optimiste, la capitolul culori, Banica jr optand pentru un pulover mov, de parca ar vrea sa atraga celebra “flacara violet”, aducatoare de liniste sufleteasca si de succes.
Totusi, trecerea timpului incepe sa-si puna discret amprenta pe chipul lui, “ciocul” lui Stefan albind vizibil.
Dupa un drum scurt cu bolidul lui, indragostitii au intrat in vila acestuia, unde Lavinia nu se mai comporta ca un oaspete de seama, ci ca si stapana casei, fara sa aiba mustrari de constiinta ca aici a respirat acelasi aer si “Zana”.

Sursa: libertatea.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro

Lasă un răspuns