Sore – Dor sa-ti fie dor (videoclip)

Sore lanseaza astazi un nou videoclip, pentru single-ul “Dor sa-ti fie dor”, o piesa de dragoste emotionanta, in versurile careia se vor regasi cu siguranta multi dintre fanii artistei.


Single-ul, lansat impreuna cu MediaPro Music, este inregistrat in studiourile HaHaHa Production. “Piesa vorbeste despre durerea pe care o simti atunci cand iubesti pe cineva care nu te mai iubeste. Concret, este vorba de dorul de a te simti iubit, o senzatie pe care toti am trait-o sau o vom trai la un moment dat”, a spus Sore.

Filmarile clipului au avut loc in Buftea, in regia lui Alex Fotea, si au durat aproape 24 de ore. „Clipul povesteste sentimentul de dor din mai multe unghiuri, trecand prin tot parcursul unei povesti de iubire, sugerand ca din dragoste putem innebuni, metaforic vorbind. Am fost foarte multumita de colaborarea cu regizorul Alex Fotea, atat piesa cat si clipul reprezinta o maturizare artistica, mi-am dorit foarte mult sa capat curajul de a ma exprima astfel”, a explicat tanara artista.

Pentru filmarea clipului au fost folosite patru decoruri, iar Sore a purtat patru tinute, realizate de Andra Moga. Machiajul a fost realizat de Corina Hera, iar de coafuri s-a ocupat Ligia Lascut.

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro

Lasă un răspuns