Am aflat salariul Loredanei Chivu la Antena 1! N-o sa-ti vina sa crezi despre ce suma mica e vorba!

In ciuda faptului ca este protagonista a doua emisiuni importante la Antena 1, Loredana Chivu are un salariu mic pentru o vedeta de televiziune. Blonda castiga doar 1000 de euro pe luna si este printre cel mai prost platite vedete din trust.


Daca v-ati fi asteptat ca Loredana Chivu sa fie in topul salariilor la Antena, ei bine, va inselati. Blonda se multumeste cu un onorariu mic pentru o vedeta care apare zilnic la tv.

„Lumea crede ca Loredana s-a imbogatit de cand este angajata in Antena, insa nu este deloc asa, dimpotriva… Ea castiga lunar un salariu de 1000 de euro, 700 de euro de la emisiunea zilnica la care este asistenta si 300 de euro de la reality-show-ul pe care il are sambata impreuna cu Ana Mocanu pe Antena Stars. Pentru o persoana obisnuita, 4500 de lei este o suma mare, dar pentru ea, cu doua formate de succes la activ, este putin. Cu toate acestea, pe Lori nu o deranjeaza, pentru ca a castigat pe alta parte, la capitolul imagine, iar de aici vin bani multi din contracte de modeling sau de promovare de produse”, a povestit o apropiata a blondinei pentru WOWbiz.ro.

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro

Lasă un răspuns