Asculta TRANDA – CONSTANGELES – Volumul 1

Asteptarea a luat sfarsit, iar Tranda a lansat astazi EP-ul „CONSTANGELES – Volumul 1”, cel mai recent material al sau, ce apare la aproximativ un an jumatate dupa albumul „Evolutia”. Una dintre piesele prezente pe EP este „SxPB”, colaborarea cu Grasu XXL si Smiley al carei videoclip a fost lansat in urma cu trei saptamani si poate fi vizionat pe canalul oficial de YouTube Okapi Sound.


Urmatorul single promovat de pe EP-ul „CONSTANGELES – Volumul 1” este „Persoana Mea”, o piesa realizata impreuna cu Sore, despre care cei doi spun:

„Consider ca Persoana Mea este o piesa optimista, de motivare si sustine valorificarea identitatii personale. Noi ca romani avem mult potential, doar ca sistemul mai mult ne incurca decat sa ne ajute. Si ciudat este faptul ca am scris piesa cand aveam nevoie de o stare ca aceasta pentru ca am incredere ca lucrurile se pot schimba in bine.” – Tranda

„Este o piesa in care ma regasesc, deoarece sunt o luptatoare si cred in visele mele. Intotdeauna am muncit pentru ceea ce am dobandit si mi se pare un mesaj extrem de important pentru toti tinerii cu aspiratii: nu va fie teama sa fiti voi insiva, sa va exprimati personalitatea.” – Sore

„CONSTANGELES – Volumul 1” este un material care cuprinde opt piese si colaborari cu Grasu XXL, Smiley, Cabron, Sore, Nane, Deliric si DJ Oldskull, pentru productia muzicala lucrand in mare parte Tranda, implicati fiind si Grasu XXL, Vlad Lucan si Dallas.

Dupa cum veti putea afla dintr-un interviu realizat la Okapi Sound, Tranda a gandit „CONSTANGELES” ca un concept in care muzica si grafica se imbina intr-un stil aparte.

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro

Lasă un răspuns