Interviu EXCLUSIV: DJ CellBlock – „Am facut o piesa noua cu Young Noble de la The Outlawz (legendara trupa a lui 2 Pac)!”

Am facut o serie noua de interviuri exclusive pentru YabbMusic.ro , primul interviu pe care il prezentam astazi este cu DJ CellBlock de la HaHaHa Production.Are o gramada de colaborari tari si ca sa dam cateva nume incepem cu Smiley, Alex Velea, Pacha Man, Baxter, Loredana Groza, Cabron, Grasu IX, Delia, Monica Anghel si multi, multi altii…Mai jos puteti citi interviul!
dj cellblock
Povesteste-ne putin despre cariera ta.
DJ CellBlock: Am pasit in industria muzicala pe la 18 ani, mai exact pe la sfarsitul lui 2003 cand i-am cunoscut pe Cabron si Shobby. Totul a fost instant. Ne-am cunoscut, au ascultat ce fac si inainte sa imi dau seama eram DJ in trupa Codu’ Penal. Am scos 2 albume in aceasta formula („Pe Viata” si „Apocalipsa”), am sustinut o serie de concerte alaturi de ei si de Puya, pana in momentul in care s-a simtit nevoie de o pauza, Cabron si Shobby vrand sa scoata albume solo, asa ca a luat-o fiecare pe drumul lui ca sa zic asa, desi am ramas buni prieteni pana in ziua de azi.
A urmat o pauza pentru mine pe plan profesional in care m-am inchis in casa si am lucrat zi si noapte ca nebunul. Nu faceam altceva decat sa fac beat-uri si scratch-uri de cand ma trezeam pana cand ma culcam…
Prin 2009-2010, daca nu ma insel (am o problema cu retinerea anilor :))) m-am mutat in Bucuresti, iar nu la scurt timp m-a contactat Baxter, care la vremea aia punea bazele unui nou label alaturi de Smiley, si dupa cateva discutii faceam parte din acest proiect ce se cheama HaHaHa Production. La inceput eram 4 oameni: Smiley, Baxter, eu (Dj CellBlock aka Dj CB) si un baiat Razvan (asta ca echipa de productie, mix etc…) si pe langa noi mai era Ali (Alexandru Gheorghe), care e si in ziua de azi tour managerul lui Smiley. Cam asta era HaHaHa cand s-a pornit toata treaba. Au urmat multe zile si nopti nedormite in care baietii construiau si eu cu Baxter lucram pe un birou improvizat dintr-o usa si 2 scaune, pentru ca nu mai aveam rabdare sa se termine studiourile, birouri etc… E mult de povestit. Mai pe scurt lol. Am colaborat ca producator cu majoritatea artistilor din industria muzicala romaneasca si nu numai. Ca sa dau cateva nume: Smiley, Alex Velea, Pacha Man, Baxter, Loredana Groza, Cabron, Grasu IX, Delia, Monica Anghel si multi, multi altii…
Lucrezi la un album?
DJ CellBlock: Am inceput sa lucrez acum ceva timp la un album, am scos piesa cu Pacha si Doc „Me Not Afraid” si m-am oprit din diferite motive. Am scos mixtape-ul „Waiting For Fame”, care practic e un album / compilatie produsa de mine in totalitate, iar in prezent lucrez la un nou mixtape, mixtape ce o sa fie produs de mine si hostat de Billy Danze de la M.O.P.
Ce parere ai despre muzica din Romania?
DJ CellBlock: Muzica de la noi evolueaza. La fel si sound-ul, ceea ce e foarte important si imbucurator. Fiecare face ce vrea sau ce se cere, nu sunt eu in masura sa judec, desi mi-as dori ca lumea sa fie mai deschisa la NOU. Romanii s-au obisnuit cu sound-ul anilor 90, sound de care nu o sa scapam prea curand. Multe genuri muzicale s-au dezvoltat si au urmat trendul de-afara, altele au ramas la fel.
Hip Hop-ul romanesc a evoluat foarte putin ca sound, ba chiar sunt multi copii care incearca sa faca ceva, dar sound-ul, flow-ul, versurile lasa de dorit. Cei care incearca sa aduca ceva nou sunt ignorati, sau foarte slab apreciati. Venind de afara, e altceva, ne place. Venind de la noi chiar daca suna la nivelul pieselor de afara, e ignorat. Din pacate suntem o natie de hateri…

De ce apari atat de rar la televizor in emisiuni/interviuri?
DJ CellBlock: Am aparut de cate ori am fost chemat… Ca producator nu reprezinti un la fel de mare interes ca un artist. Si in plus de asta, nu sunt emisiuni care sa promoveze altceva decat artistii (in Romania). In cate emisiuni vezi invitati producatori, dj, ingineri de sunet? Doar Dj-ii din mainstream mai apar.
Ce tip de muzica asculti si ce muzica recomanzi ascultatorilor?
DJ CellBlock: Ascult mult Trap in ultimul timp, Rap si Reggae. Le recomand sa asculte mai multa muzica cu mesaj si substanta, nu doar ce se aude la radio. A nu se intelege ca am o problema cu toata muzica ce se aude la radio. Nu toate piesele de la radio sunt de cacat, dar majoritatea nu au nici o poveste si nici un mesaj serios. Decat versuri aruncate la misto sa rimeze.
Care crezi ca este cea mai mare realizare a ta pe plan muzical?
DJ CellBlock: Cea mai mare realizare… Nu stiu. Cred ca faptul ca am ajuns sa fac ce imi place si sa fiu apreciat de oameni din toata lumea. Faptul ca am ajuns sa cunosc oameni ca Smiley, care e un adevarat lider si formator de opinie, si care m-a ajutat sa ma dezvolt ca artist. Nu pot sa zic ca e un singur lucru cel mai important realizat de mine pe plan muzical. Tot ce am facut pana acum mi se pare important. Toate puse cap la cap m-au format ca artist si ca producator.

Ce ne pregatesti ? Ce ne poti dezvaluii?
DJ CellBlock: Dupa cum am zis si mai sus, pregatesc mixtape-ul cu Billy Danze (M.O.P.), mixtape ce-o sa se numeasca „Outta CellBlock”, la care lucrez de ceva vreme. A nu se intelege ca daca e mixtape nu o sa am piese originale pe el. O sa fie produs in totalitate de mine. Cand o sa iasa, nu stiu. Probabil in cateva luni.
Si ce mai pot sa iti zic e ca am facut o piesa noua cu Young Noble de la The Outlawz (legendara trupa a lui 2 Pac)… Mai multe detalii despre aceasta piesa nu vreau sa dau, pentru ca o sa am o surpriza legata de piesa asta, placuta sper :))
Pe final , te rugam sa ne spui o parere despre Yabbmusic.ro si trasmite un mesaj fanilor si cititorilor!
DJ CellBlock: Sincer, am auzit de site-ul vostru de acum cateva zile, dar imi place ce faceti. Am respect pentru toti cei care promoveaza muzica, indiferent de genul ei.
Fiti mai selectivi cu ce ascultati si nu mai permiteti tuturor sa ajunga „artisti” peste noapte.

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro

One comment

  1. ce bine a zis!!!

Lasă un răspuns