Ovi si Paula Seling, pe primul loc in Franta. Afla cum au reusit aceasta performanta!

Ovi a fost cel care a facut si primele declaratii, referitoare la participarea acestuia la concursul muzical Eurovision 2014. Are planuri mari alaturi de Paula Seling, iar cei doi promit ca vor aduce marele trofeu la noi in tara. Si pentru ca lucrurile nu au stagnat deloc, artistul a compus si produs piesa „Miracle”, pe care au si lansat-o, de curand, ca fiind castigatoare.
ovi paula seling
Reactiile nu au intarziat sa apara, drept pentru care tot mai multi compozitori si sustinatori, ai celor doi, au promis sustinerea lor. Cel mai mare club Eurovision, din Danemarca (tara gazda a Eurovision 214), si-a indreptat atentia catre artistii nostri si i-au asigurat de voturile lor. De aceasta data, cei din Franta au organizat un concurs, cu toate piesele inscrise anul acesta, la concurs. EFR – Eurovision Radio Franta i-a pozitionat, pe Ovi si Paula Seling, pe prima pozitie, in topul preferintelor publicului francez.
Se pare ca „Miracle” are toate sansele sa castige selectiana nationala si sa faca o impresie buna la Copenhaga.
Ovi si Paula Seling vor intra in competitia Eurovision 2014, selectia nationala, cu piesa „Miracle”, pe data de 1 martie.

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro

Lasă un răspuns