Rocsana Marcu si Razvan Botezatu s-au apucat de cantat. Au lansat primul lor single „Doua inimi”!

Cunoscutii realizatori ai matinalului de pe Antena Stars au inceput o frumoasa colaborare si pe plan muzical. Dupa ce au dansat aproape dezbracati, in Piata Unirii, la implinirea a 100.000 de fani pe pagina lor de Facebook, Rocsana Marcu si Bote au lasat, pentru cateva zile, televiziunea si s-au apucat de cantat. Cei doi au scos la lumina primul lor single „Doua inimi”, produs de echipa TommoProduction, si cu care au de gand sa acapareze showbiz-ul autohton. Piesa este una special dedicata tuturor indragostitilor, lansarea ei fiind facuta chiar pe 14 februarie.


S-a zvonit chiar ca intre cei doi ar exista o relatie amoroasa, nu doar una colegiala. Acestia nu au negat, dar nici infirmat acest aspect, doar si-au declarat iubirea…pentru muzica si televiziune.
Voluptoasa Rocsana Marcu si simpaticul Razvan Botezatu formeaza un cuplu, pe micul ecran, in cadrul emisiunii Star Matinal, inca din iarna anului trecut. S-au facut remarcati prin amuzamentul si lipsa de inhibitii in fata camerelor de luat vederi.
Sa ascultam „Doua inimi”, cel mai nou produs muzical din Romania!

Comenteaza articolul

comments

Despre Massy

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro

Lasă un răspuns