Lady Gaga – G.U.Y. (videoclip)

Lady Gaga se razbuna pe intreaga industrie muzicala in cel mai nou clip al ei, care dureaza aproape 12 minute. G.U.Y. sau An ARTPOP Film e un vizual extraordinar, cu o productie impresionanta, dar nu neaparat si cel mai bun track al lui Mother Monster.


G.U.Y. e pur si simplu o metafora invierii si transformarii. Lady Gaga joaca rolul ingerului cazut, cu tot cu aripi frante, care isi gaseste salvarea in apa si reinvie fix ca Venus, acorduri pe ale carei piese si apare din adancuri, pura si in alb. Alaturi de ea, un monument al reality-show-urilor americane – The Real Housewives of Beverly Hills, transformate in trupa si in acelasi timp in complice. Nu lipsesc nici barbatii aratosi, scenele mimate de sex, echipa de inot sincron si tinutele colorate, perfecte pentru publicul ei LGBT.

Evident, intr-o dorinta de a soca, Lady Gaga invie si alte simboluri ale lumii muzicale si crestine: Iisus Hristos, Ghandi si Regele Muzicii Pop, Michael Jackson, pe care ii foloseste pentru a se razbuna pe toti managerii care umbla dupa bani. Rezultatul, o lume plina de clone frumoase si dominatia Gaga.

It’s interesting because in this video… the fashion and the psychotic sort of whimsy is all happening around me and it’s me almost like Alice in Wonderland going through my own rabbit hole in my brain and re-experiencing the past year of my life.

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro

Lasă un răspuns