Prima reactie a Anamariei Prodan dupa arestarea greilor din fotbal! Ce se va-ntampla cu Steaua

Cristi Borcea, fratii Becali, Gica Popescu, Gigi Netoiu, Jean Padureanu si Mihai Stoica au primit ani grei de inchisoare cu executare in Dosarul Transferurilor.
anamaria prodan si reghe
Desi nu se afla in tara, Anamaria Prodan a aflat imediat vestea arestarilor. „Consider ca intr-o tara civilizata, Justitia trebuie sa-si faca datoria. Imi pare foarte-foarte rau pentru familiile lor. Clubul Steaua merge mai departe. Jucatorii au meseria lor, ei trebuie sa joace mai departe. Ceva mai grav decat arestarea lui Gigi n-are ce sa fie”, a spus Anamaria Prodan, la „Acces direct”.
Deranjata de reactiile oamenilor din media, aparute imediat dupa arestarea greilor din fotbal, Anamaria Prodan a revenit, la scurt timp, cu o declaratie, pe contul ei de socializare. Impresarul a tinut sa sublinieze ca fotbalul romanesc trece printr-o perioada extrem de dificila. „Nu sunt de acord cu aceste reactii dure aparute in cateva minute de la aflarea verdictului, in media romaneasca. Observ prea multa trufie si mult prea multa rautate in toate aceste remarci istete si parodice ale unor oameni care sustin ca vor sa faca dreptate, dar se ocupa de fapt cu ridiculizarea continua a fotbalului autohton. Mi se pare ridicol sa denunti coruptia unor oameni implicati in fotbal in timp ce hranesti in tine, cu argumente sofisticate, coruptia sufleteasca.
Sincer, nu cred ca te poti bucura in aceste momente de lacrimile unor familii distruse, carora personal, le impartasesc durerea si incerc sa le fiu alaturi, macar de la distanta. Pana la urma, suntem oameni, iar astazi, dupa pronuntarea instantei, inclin sa uit toate lucrurile urate care au existat intre noi. Din pacate, in viata, platesti pentru ceea ce faci si tot din pacate, Dumnezeu nu uita si nu iarta.
Ma incearca insa un sentiment de tristete cand vad un cor de reactii ale unor oameni care intampina aceasta zi cutremuratoare cu un ocean de platitudini, de recomandari si de clisee justitiare, oferindu-ne o demonstratie de cinism care transforma metodele folosite de comunisti in urma cu zeci de ani, intr-o amintire duioasa. Eu nu ma pot bucura de aceasta zi care inseamna un moment dificil si trist pentru fotbalul romanesc, dar viata merge inainte, cu secventele ei mici si episoadele ei meschine. Deasupra tuturor este insa un Dumnezeu care ne vegheaza si care nu iarta, nu uita”, a scris Anamaria Prodan.

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro

Lasă un răspuns