Alex Mica a facut furori la cea mai populara televiziune din Bulgaria, B TV!

Weekend-ul care tocmai s-a incheiat s-a dovedit a fi unul incarcat pentru Alex Mica, acesta fiind prezent in Sofia si avand programate foarte multe interviuri, o conferinta de presa, emisiuni TV si un concert.
Artistul casei de productie 1ArtistMusic a participat la cea mai populara emisiune din Bulgaria, “Slavi Show”, difuzata la B TV.
Alex Mica
Datorita succesului inregistrat cu piesele “Dalinda” si “Breathe”, artistul timisorean si-a aratat din nou atat calitatile de solist vocal cat si polivalenta atunci cand vine vorba despre genurile muzicale pe care le poate aborda live, interpretand piesa lui Luciano Pavarotti “O sole mio”.
Reactiile publicului si ale prezentatorului, Slavi Trifonov, nu au intarziat sa apara, acestia fiind profund impresionati de recitalul sustinut de Alex Mica.
Vizita de pe meleagurile vecinilor nostri bulgari, s-a incheiat cu un show incendiar sustinut in unul dintre cele mai renumite cluburi din Sofia – “Enigma”.
In prezent, Alex Mica se afla “pe val” cu cea mai noua piesa de vara “Hello Chiquitita” cantata atat in engleza si spaniola si produsa in studio-urile 1ArtistMusic de Alex Mica, Dony si The Kid.
Piesa se bucura de reactii foarte bune la nivel international si pare a fi pe urmele “Dalindei”, piesa care l-a consacrat.

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro