Ce studii are Carmen de la Salciua.

Pasionata de muzica inca de la o varsta frageda, Carmen de la Salciua a reusit, prin multa munca, sa ajunga acolo unde a visat, mai exact pe culmile succesului. Iata ce parcurs educational a avut cunoscuta cantareata!

Carmen de la Salciua, una dintre cele mai cunoscute si apreciate cantarete de muzica de petrecere de la noi din tara, a vorbit in urma cu ceva timp despre studiile pe care le are. Fiind atrasa de arta muzicala inca de mica, cantareata a urmat Liceul de Muzica si Arte Plastice din Alba Iulia, pe care l-a absolvit in 2007.

Pentru a putea merge la scoala, mama artistei a facut eforturi foarte mari, dat fiind faptul ca nu aveau posibilitati materiale la vremea respectiva. Foarte ambitioasa si dornica sa invete, Carmen si-a urmat visul si a reusit sa se numere printre cei mai buni.

„Povestea mea se aseamana foarte mult cu povestile acelor artisti care au pornit de la practic nimic si au ajuns la Totul! Cam asa a fost si la mine. Doar ca eu am visat atat de tare sa ajung cantareata incat nimeni nu imi putea lua visul asta. Nu aveam o baza, nu aveam posibilitati, dar aveam visul si credinta!

Cu eforturi mari din partea mamei mele am urmat un Liceu de Muzica, cel din Alba Iulia, unde ma straduiam si ma luptam sa fiu printre cei mai buni”, declara Carmen de la Salciua in urma cu mai mult timp.

La scurt timp dupa ce a terminat liceul, Carmen de la Salciua si-a facut trupa, alaturi de care mergea si canta la nunti si botezuri. Ani la rand s-a luptat pentru numele sau, iar rezultatele nu au intarzat sa apara. Astazi, Carmen de la Salciua este foaret cunoscuta, iar cei care vor sa o aiba la nunta sau botez trebuie sa scoata din buzunare mai bine de 4.500 de euro.

sursa: perfecte.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Massy

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro