CATI BANI A CASTIGAT, CU ADEVARAT, LOREDANA GROZA PENTRU 1.5 MILIOANE DE ALBUME VANDUTE

Loredana Groza (53 de ani) este una dintre cele mai ascultate si apreciate artiste din Romania. Pasiunea catre muzica si-a dezvoltat-o inca din adolescenta. In cadrul unui podcast, Lori a vorbit despre perioada in care a vandut 1.5 milioane de albume (albumul „Buna seara, iubite!”) si despre cat a incasat atunci. Vezi detaliile mai jos, in articol.

In tinerete, Loredana Groza a fost interzisa la TV. Inca din adolescenta, si-a dezvoltat pasiunea catre lumea muzicii. In cadrul unui podcast, cantareata in varsta de 53 de ani a dezvaluit cum au stat finantele vizavi de cele 1.5 milioane de albume vandute – albumul „Buna seara, iubite!”.

„Acest album „Buna seara, iubite!” s-a vandut intr-un milion si jumatate de exemplare. Iti dai seama… Un record absolut. Discuri cumparate fizic. Si costa ceva un disc, sa stii. Nu ma asteptam sa ma imbogatesc. Sunt multi artisti care vin la mine, sa colaboram, muzicieni, artisti… Dar noi cat castigam? Inainte sa faca ceva. Mi se pare o intrebare… Cred ca oamenii ar trebui sa inteleaga ca inainte sa ceri ceva trebuie sa dai ceva. Si sa nu astepti ceva in schimb. Pentru ca numai atunci se leaga lucrurile. Atunci Universul lucreaza pentru tine. Cand astepti ceva in schimb, lucrul este facut de mantuiala”, a spus Loredana Groza.
De altfel, Loredana Groza a vorbit si despre suma pe care a incasat-o in urma vanzarii celor 1.5 milioane de albume „Buna seara, iubite!”. La momentul acela, artista de 53 de ani incasase 2.400 de lei. Echivalentul salariului pe care il lua mama ei ca invatatoare. Artista a mai marturisit ca, in perioada adolescentei, cand era la liceu, facea cinste colegilor sai, fiind o fire foarte generoasa. De asemenea, a marturisit ca a avut parte de o sansa extraordinara pentru ca a putut sa inregistreze un album care ii poarta numele. A fost o bucurie enorma pentru cantareata. Tot in cadrul podcastului, a precizat ca nu s-a simtit deprimata pentru ca primise doar 2.400 de lei pentru munca pe care a depus-o pentru album.

„A fost si interzisa candva. 2.400 de lei. Salariul mamei mele de invatatoare. Da, un salariu. Nu de asta eram deprimata. Pentru ca aveam posibilitatea sa castig bani din concerte. Si avand cate 3 concerte pe zi, faceam cinste la toata scoala cu barcute si covrigi de la patiserie, in pauza mare, la liceu. Si cumparam bilete de autobuz la toata clasa. Nu asta era problema. Eram extrem de generoasa, pentru ca aveam bani si nu aveam ce sa fac cu ei. Mi s-a parut o sansa extraordinara ca am putut sa inregistrez un album care imi poarta numele. (…) A fost una dintre cele mai mari bucurii din viata mea”, a povestit Loredana Groza in podcastul lui Mihai Morar.

Comenteaza articolul

comments

Despre Massy

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro