Andreea Balan confirma despartirea de Keo si explica motivele: „Eu vreau o familie, un copil, el este inca burlac!”

La jumatatea lunii martie exploda stirea conform careia Keo si Andreea Balan s-au despartit dupa sapte ani de relatie. La momentul respectiv, artista a dezmintit informatia, sperand probabil intr-o rezolvare a problemelor de ordin sentimental. Se pare insa ca incercarile de reconciliere au esuat si Andreea a abandonat lupta.

Prezenta pe covorul verde al premiilor muzicale ZU, cel mai mare eveniment al primaverii, care a prilejuit si lansarea postului ZU TV, Andreea Balan a marturisit, in exclusivitate pentru spynews.ro, ca ea si Keo nu mai formeaza un cuplu. Abia acum este oficial! Profesionista, artista a facut aceasta declaratie cu zambetul pe buze, incercand sa-si pastreze calmul, in ciuda durerii pe care, probabil, o simtea in suflet. O durere care, iata, i-a umbrit bucuria de a se muta in casa visurilor ei, ridicata impreuna cu barbatul pe care il credea suflet pereche…

„As spune ca eu si Keo am luat o pauza… Ne-am despartit… E adevarat ca ne-am mutat in casa cea noua, dar ea a fost construita ca un duplex, sunt practic doua case”, ne-a marturisit Andreea.
Ce s-a intamplat dupa sapte ani cand toata lumea ii vedea mai degraba la altar decat despartiti?
„Singura problema a fost ca eu imi doresc o familie, un copil, iar el este inca burlac”, a punctat ea, dand cartile pe fata.
Andreea si Keo au fost unul dintre cele mai discrete si longevive cupluri din showbiz-ul autohton si au reusit cu brio sa se tina cat de cat departe de scandaluri. Daca pentru ei mai exista o sansa, daca aceasta separare este doar o „pauza” cum sustine Andreea sau o despartire definitiva, doar timpul va decide…

sursa: spynews.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro