Daniela Crudu, SCHIMBARE RADICALA DE LOOK

Daniela Crudu este o prezenta tot mai discreta in showbiz in ultima perioada. Fosta asistenta pacatoasa, acum norocoasa la Bingo, pare ca s-a cumintit.
daniela crudu
Toata lumea o stie pe bruneta Daniela Crudu. Aceasta a suprins, astazi, cu o schimbare de look radicala.
Din negru ca abanosul, parul ei a devenit galben ca spicul graului. Fanii ei au sperat ca este vorba numai despre o schimbare temporara, doar pentru editia de azi a Bingo Metropolis si ca Daniela va reveni la brunetul dinainte.
Insa Cruduta nu face schimbari numai de dragul emisiunii. Ca si prietena ei Bianca Dragusanu, ea pare sa fi devenit obsedata de kilograme si a inceput sa se infometeze asa de mult incat are stari frecvente de lesin.
„Am anemie, cadere de calciu, de toate. Cand sunt nervoasa, ma urc pe banda si alerg. Si la 2 noapte si la 3 dimineata. Ma destreseaza. Imediat ma calmez si sunt fericita”, a marturisit partenera lui Mihai Mitoseru de la Super Bingo Metropolis.


„E buna de antena la telefonul mobil. Asa este de un an de zile. A tinut si post, face si sala cate trei ore. Ea se uita la tv si alearga pe banda, cum stam noi pe canapea, asa sta ea pe banda”, a dezvaluit colegul ei de emisiune, care a incercat sa glumaesca pe seama aspectului Crudutei.


sursa: libertatea.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro