Florin Grozea (Hi-Q) i-a facut blog bebelusul lui de 8 luni!

FLORIN GROZEA este artistul cunoscut pentru pasiunea lui pentru Internet si bloguri, pasiune pe care a cam dus-o la extrem.


Acesta a imbinat cu succes activitatea din online cu cea de tata. .
„Meseria” de parinte a dobandit-o in urma cu 8 luni, cand frumoasa lui sotie, Ioana, i-a daruit un baietel pe nume Sasha. Chiar de la venirea micutului pe lume, Florin a tinut sa impartaseasca tuturor emotiile traite, prin postarea de poze, pe conturile sale de socializare. Asa a procedat si cu photo-blogul dedicat copilului lui, sashagrozea.tumblr.com, pe care l-a deschis special pentru a-i tine la curent, atat pe cei apropitti cat si pe fanii sai, cu imagini zilnice din viata celui mai frumos dar din viata lui.

„Am vrut sa salvez momentele unice, pe care le traim alaturi de copilasul nostru, asa ca pozele cu Sasha le pun pe blogul lui, ca sa le avem acolo cand va creste mare si ne vom aminti aceste clipe. Ca un fel de jurnal ilustrat online. Ca un album foto modern!”, a declarat Florin.

Despre Florin Grozea:
Florin Grozea este una din cele mai complexe persoane publice de la noi. Are o experienta vasta in lumea artistica (peste 1000 de concerte cu trupa Hi-Q, 8 albume si 27 de single-uri, mai bine de 14 ani de televiziune), unul dintre cei mai apreciati bloggeri de la noi, fondator al primelor site-uri de muzica online eOk.ro si Moose.ro, speaker si scriitor – „Hit Yourself – 100 de idei de la pasiune la marea lovitura”).
Detine un blog, care implineste, la vara, 8 ani, unde a scris peste 5500 de articole despre muzica, industrie muzicala, muzica online, gadget-uri, drepturi de autor sau televiziune.
A scris „Hit Yourself – 100 de idei de la pasiune la marea lovitura”, prima din seria “100 de idei” de Florin Grozea, o carte inspirationala dedicata tinerilor care vor sa intre in industria muzicala. Cartea contine povesti incredibile dezvaluite exclusiv pentru aceasta carte de artistii romani de succes international: Inna, Smiley, Morandi, Edward Maya, Akcent si multi altii.

Comenteaza articolul

comments

Despre Massy

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro