Mai tare ca Inna si Edward Maya! Adina Butar a cucerit America in doar doua saptamani. Afla cum i-a uimit romanca noastra pe americani!!!

A cucerit Europa, Australia, iar acum a venit randul Americii sa o aprecieze. Este vorba de Adina Butar, cea care a cucerit publicul de dance-trance din toata lumea., Romanca adopta un stil muzical, mai putin digerat de cei din tara noastra, dar la care nu ar renunta niciodata.
adina butar
Succesul nu a intarziat sa apara, drept dovada, de la inceputul anului pana in prezent, artista se mandreste cu un videoclip difuzat pe MTV Statele Unite ale Americii si piese pe radiourile de specialitate, din Turcia, Italia, Germania, Australia, SUA etc.
Luna aceasta, impreuna cu faimosul DJ Markus Schulz, au pornit turneul Scream 2 Bus Tour, turneu de promovare a albumului Scream 2. Pana acum, cei doi au concertat in California, San Francisco si Los Angeles, si urmeaza San Diego, Phoenix, Houston, Dallas si Austin.
In orasul LA, Adina Butar a avut parte de cel mai frumos cadou de ziua ei, peste 5000 de fani cantandu-i „La multi ani”, in timpul cantarii. „In LA, a fost ca un vis implinit! Dupa experienta de acolo, unde am fost primita cu multa caldura, fanii mi-au dat atata incredere incat, in acest moment, simt ca sunt pregatita sa cuceresc lumea. A fost cel mai frumos cadou, de ziua mea, sa aud cum mii de oameni imi cantau La multi ani!”, declara emotionata Adina.

Mai nou, Adina colaboreaza cu cei de la Kazibo si HahahaProduction, alaturi de care scrie si compune piese pentru marii artisti de la noi.

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro