Xonia si J Balvin, primele imagini oficiale! Miscari senzuale in teaserul “I Want Cha”!

Universal Music Romania lanseaza prima colaborare oficiala a Xoniei cu un artist international, J Balvin. Noul single “I Want Cha” a fost produs in studiourile lui Boier Bibescu si va fi licentiata inclusive in America Latina.


Videoclipul ce va fi lansat pe 5 mai a fost filmat in mai multe studiouri din Bucuresti in regia lui Anthony Icuagu, iar primele imagini anunta un clip plin de energie si culoare. Artistul columbian a stat alaturi de Xonia peste 20 de ore pe platourile de filmare.

„J Balvin este un artist aproape de sufletul meu, imi place energia pe care o are pe scena si am stiut ca imi doresc o colaborare cu el. Amandoi avem aceeasi casa de discuri, Universal Music, asa ca anul trecut in vara am discutat despre lansarea unui single impreuna. „I Want Cha” este piesa noastra si va fi lansata in mai multe teritorii, videoclipul va avea premiera pe 5 mai!” a declarat Xonia

Xonia este nascuta in Australia si a devenit cunoscuta in industria muzicala autohtona o data cu single-ul „My Beautiful One”, cea mai difuzata piesa a anului 2010. Pana in acest moment cantareata a lansat mai multe piese, cel mai rasunator succes international este „Remember”, single ce a cucerit clasamentele muzicale din Rusia, mai multe tari Europene dar si o parte din tarile Arabe. In prezent Xonia are pregatite mai multe colaborari cu artisti internationali de renume, iar in vara acestui an va canta la Sala Palatului in deschiderea trupei britanice Blue.

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro