Goala-pusca, Shiva defileaza in fata a 200 de barbati, in primul ei videoclip.

Shiva este artista care s-a lansat cu piesa Music orgy, pentru care s-a pozat complet goala. Acum, ea va aparea, tot in costumul Evei, in noul ei videoclip.
shiva
Aceasta a avut parte de reactii, atat din partea presei cat si din lumea artistica, Mihai Traistariu protestand la adresa aparitiei ei.


Si-a lansat primul single intr-o maniera total inedita. S-a pozat goala, a dat nastere la controverse in showbiz-ul autohton, iar acum Shiva pregateste un videoclip la fel de incendiar ca prima ei aparitie.
Frumoasa artista a inceput filmarile pentru „Music Orgy” si, dupa cum era de asteptat, aceasta va surprinde, in costumul Evei, cu cadre incitante si provocatoare, lasand astfel sa se vada naturaletea si senzualitatea feminina..
Un alt aspect inedit este faptul ca materialul video este produs de o echipa din Japonia, premiera pentru un artist din Romania, cu 200 de figuranti, pe langa care Shiva trece, nepasatoare si complet dezbracata. Mesajul pe care-l va transmite se refera strict la conditia femeii in societate, nu pentru a promova vulgaritatea, ci pentru a arata cum este, de fapt, perceput „sexul frumos” in societate, si anume ca pe un produs, o bucata de carne.
Mai multe veti afla la premiera videoclipului, in curand. Pana atunci, urmariti video teaser, pentru single-ul „Music Orgy”.

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro