Tulburator! Monica Gabor, mesaj pentru mama moarta: „Acesta a fost cadoul ei pentru mine”

Plecata peste mari si tari, Monica Gabor (26 ani) o poarta in minte si suflet pe mama ei, Veronica, care a sfarsit intr-un mod tragic, in urma cu un an!


Fosta sotie a lui Irinel Columbeanu a dat Romania pe America, iar singurele legaturi cu tara natala sunt fiica ei, Irina, mormantul mamei si sora mai mare din Bacau. Aflata in celalalt colt al lumii, in cautarea succesului, Moni pare ca nu si-a uitat radacinile! Pe profilul de Facebook, fosta „Scorpie de la Izvorani”, asa cum s-a autointitulat in peroada in care era casatorita cu Irinel Columbeanu, publica in mod constant noutati din viata ei. Astazi, Moni si-a amintit de mama trecuta in nefiinta, cu care nu a avut o legatura tocmai stransa, si a ales un mod special de a-i multumi pentru cadoul pe care i l-a oferit la majorat.
„Multumita mamei mele, Veronica, Dumnezeu sa o odihneasca in pace, am permis de conducere. Cand am implinit 18 ani, acesta a fost cadoul ei pentru mine. Mi-e atat de dor de ea! Niciodata nu e prea tarziu sa le fii recunoscator parintilor!”, spune Monica Gabor.

sursa: spynews.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro