Care sunt concurentii din noul sezon “Te cunosc de undeva”? N-ai sa crezi cine se deghizeaza si ce jurati le dau note!

Juriul “Te cunosc de undeva” s-a tot schimbat in ultima perioada, asa ca din vechii jurati, Andreea Balan, Aurelian Temisan, Ozana Barabancea si Andrei Aradits, doar cel din urma a ramas pe pozitii.
te cunosc de undeva
Dupa plecarea Andreei, Ozanei si a lui Temisan, in juriu a venit Pepe, Delia, Monica Anghel. La scurt timp, Delia a fost “eliminata”, iar locul i-a fost luat de Horia Brenciu. Telespectatorii nu mai stiau care sunt juratii, de ce se tot schimba si ce se intampla la acel show. Pana la urma, cei din trustul tv au realizat ca totusi show-ul avea succes cu primii jurati, cu cei care au fost de la inceput de drum. Astfel, dupa ce i-a dat afara, i-a chemat la negocieri.

Noii jurati ai show-ului vor fi cei vechi, Andreea Balan, Ozana Barabancea, Andrei Aradits si Aurelian Temisan, conform unor surse din interiorul echipei de productie.

Mai mult, deja filmarile au inceput. “S-a decis ca si concurentii sa fie cunoscuti, sa faca show, asa ca au ales ce a fost mai bun din toate sezoanele. Printre concurenti se numara Maria Buza, Pepe, Lora, Florin Ristei. Am inteles ca va fi si Raluka. Juratii sunt cei vechi, Balanca si-a negociat tare contractul si castiga mult mai bine ca pana acum. La fel si Ozana. Filmarile au inceput deja de ceva vreme. Se filmeaza de la 6-7 dimineata pana tarziu„, ne-au declarat surse din trustul Intact.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro