Simona Gherghe a platit 6.000 de euro pentru o vacanta in Paradis!

Dupa un sezon lung si solicitant la tv, Simona Gherghe si-a luat o binemeritata vacanta in locul pe care-l iubeste cel mai mult.
simona gherghe
Simona Gherghe a declarat in nenumarate randuri ca este indragostita de soarele Greciei, loc in care si-a petrecut cam toate vacantele de vara din ultimii ani. Nici anul acesta, Simona n-a facut exceptie, insa daca pana acum ea prefera locurile mai izolate, acum vedeta a preferat luxul.


Simona Gherghe a ales pentru a-si petrece vacanta o vila superba din Creta, in localitatea Tersanas, Chania, pe care a inchirat-o cu totul. Ea a platit 6.000 de euro pentru o saptamana de vacanta, insa s-a asigurat ca are toate conditiile din lume. Imobilul are sapte dormitoare prevazute cu televizor, cablu, aer conditionat si nu in ultimul rand jacuzzi. Piscina este insa punctul forte al vilei, aceasta fiind situata chiar deasupra marii, oferind astfel un peisaj de vis.

Partea buna este ca Simona a putut imparti cheltuielile cu iubitul ei, Razvan si cu cativa prieteni cu care a plecat in vacanta, asta pentru ca vila are o capacitate de 14 locuri, iar pretul este „la pachet”.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro