Suma fabuloasa castigata de Connect-R in iulie! „Nu prea mai are cand sa puna capul pe perna”! O tine din concert in concert

Indragit de majoritatea tinerilor din Romania, Connect- R se poate lauda ca este unul dintre cei mai solicitati si bine platiti artisti ai momentului. Iar de cand face parte din juriul unui concurs de talente, cantaretul se bucura si de simpatia oamenilor mai in varsta, care-l apreciaza pentru modestie, talent si simtul umorului.
connect-r
Si cum era de asteptat in cazul unui solist cu asemenea notorietate, care lanseaza hit dupa hit, noaptea nu are timp sa doarma, ca are o sumedenie de spectacole. Atat in timpul saptamanii cat si in weekenduri, protagonistul nostru “penduleaza” intre show-uri, ba chiar la final de saptamana s-a intamplat sa aiba si cinci-sase cantari. Connect-R a declarat de curand ca nu se considera „o voce”, dar comunica de minune cu publicul, calitate care il plaseaza in topul preferintelor tinerilor.

In ciuda surmenajului, Connect-R reuseste sa para fresh la fiecare reprezentatie si face o atmosfera senzationala, asa ca se numara printre preferatii organizatorilor de evenimente. “Valul” pe care se afla viitorul tatic se reflecta si in incasarile acestuia. Surse din anturajul solistului sustin ca luna trecuta acesta ar fi castigat din concerte in jur de 40.000 de euro, tariful lui fiind in jur de 4500 de euro pentru un spectacol.
„De cand a lansat imnul verii 2012, „Vara nu dorm”, Connect-R nu prea mai are cand sa puna capul pe perna. Are o multime de concerte, luna trecuta a castigat aproape 40.000 de euro, in conditiile in care refuza destule pentru ca nu mai face fata. Ar trebui sa cante in fiecare zi, iar el isi doreste sa petreaca timp si cu familia lui. Isi adora fetita. Daca ar putea ar lua-o peste tot cu el”

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro