Cine i-a luat locul lui Victor Slav la rubrica Meteo de la Pro TV? Vezi aici

Dupa plecarea lui Victor Slav de la Pro TV la Antena 1, rubrica Meteo a fost prezentata pentru scurt timp doar de Magda Palimariu si Florin Busuioc.
victor-slav
Apoi, sefii din Pache Protopopescu au venit cu o noua idee. Locul liber lasat de fostul sot al Biancai a fost luat de un jurnalist cu state vechi in PRO TV.

Este vorba despre Daniel Nitoiu, un tanar bun la toate in trustul care i-a apartinut odata lui Adrian Sirbu. El a lucrat la Sport.ro initial, a fost apoi reporter si prezentator la Stirile PRO TV, iar acum a fost transferat la Meteo.


„Pentru ca Facultatea de Teatru este la doi pasi de Pro Tv, am tinut neaparat sa vad si eu cum arata acea lume pe care eu o vedeam numai la televizor. Mi-a fost rusine sa pasesc pe scari, asa ca m-am dus in parcul de langa Pro Tv. M-am asezat pe o banca si mi-am spus in gand: „intr-o zi, aici am sa lucrez si eu”. Si iata ca am reusit. Niste oameni dragi mi-au oferit o sansa si eu mi-am dat silinta sa nu-i dezamagesc. Toata viata am sa le multumesc si nu o sa uit niciodata ziua in care am primit vestea ca sunt angajat Pro Tv. Cred ca a fost cea mai frumoasa zi din viata mea”, povesteste Daniel Nitoiu pe site-ul protv.ro.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Massy

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro