Gata, a capitulat! Elena de la Mandinga, plina de celulita si vergeturi!

Nu a dat de cap problemelor cu acneea si tenul incarcat ca, mai nou, Elena de la Mandinga se confrunta cu o alta problema inestetica majora.
Mandinga_1
Ani la rand, Elena Ionescu, solista trupei Mandinga, s-a luptat cu o acnee agresiva care ii invadase tenul lasandu-i zeci de gauri in obraji.

Lupta continua si acum si, dupa ce artista a fost la un pas sa intre in depresie, iata ca belelele nu o ocolesc pe artista.

De aceasta data insa, Elena de la Mandinga va avea si mai mult de tras pentru ca problemele cu care se confrunta acum sunt vergeturile adanci si profunde care au “sapat” adevarate santuri in pielea ei.


Mai grav este faptul ca, pe langa vergeturi, Elena are pulpele de sus impachetate intr-un strat gros si dizgratios de celulita. Cu siguranta, solista de la Mandinga are cunostinta de aceste imperfectiuni si ar vrea sa ia masuri imediate, dar pentru ca nu poate sa slabeasca si nici sa mearga la sedinte de masaj, Elena prefera sa incerce sa isi ascunda defectele de ochii rautaciosilor.

Cum procedeaza? Simplu! Ea foloseste solutii autobronzante ca sa isi coloreze pielea si astfel pulpele sa para mai suple si fond de ten pentru a uniformiza suprafata piciorului.

Si tot cu fond de ten, Elena de la Mandinga reuseste sa isi mascheze si cicatricea imensa pe care o are pe tibia piciorului stang, cu siguranta, un semn cu care s-a pricopsit dupa un accident neplacut.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro