Andreea Mantea plange dupa Cristi Mitrea? „Am urlat din toti plamanii ca-l iubesc! E absurd sa spun ca nu mai am sentimente”

Andreea Mantea recunoaste ca nu l-a uitat pe Cristi Mitrea, castigatorul show-ului „Burlacita”. Vedeta s-a aratat revoltata fata de speculatiile aparute in ultima perioada in presa referitoare la ultima ei relatiei de iubire si a decis sa ia atitudine.
andreea mantea si cristi mitrea
Andreea Mantea marturiseste ca sentimentele ei pentru fostul iubit, Cristi Mitrea, nu s-au stins in totalitate, insa nu plange in pumni si se bucura, din nou, de statutul de burlacita.

„Dragi colegi din presa scrisa,
Este total absurd sa sustii ca nu mai ai sentimente de iubire pentru o persoana, dupa ce ai urlat cat te-au tinut plamanii ca o iubesti! Poate doar daca acele sentimente s-au transformat in ura, mila, etc… Dar nu este cazul in povestea mea! Chiar daca nu mai suntem impreuna si fiecare isi vede de viata lui, sentimentele mele pentru Cristi inca exista! Nu sunt ipocrita sa spun ca am batut din palme si au disparut! Si chiar nu ma intereseaza o alta relatie mult timp de acum inainte! Mi-e foarte bine asa! Daca ati iubit vreodata cu adevarat, intelegeti ce spun. Daca nu…”

Mesajul ei a strans peste 400 de like-uri in mai putin de 20 de minute de la postare.
Cristi Mitrea a castigat show-ul „Burlcita”, insa dupa doar cateva luni, Andreea Mantea si luptatorul s-au despartit.

sursa: spynews.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Massy

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro