Asa nu ai mai vazut-o niciodata! Mirela Boureanu Vaida, alaturi de sotul ei! Cum arata atunci cand nu e pe „sticla”

O stii mereu cocheta, in tinute elegante, coafata si machiata impecabil, insa cum este Mirela Boureanu Vaida cand nu apare la TV? Ei bine, in timpul liber, moderatoarea emisiunii „Mireasa pentru fiul meu” adopta un stil vestimentar cu totul diferit, dar , evident, in trend.
mirela boureanu vaida
Insarcinata in 5 luni, moderatoarea emisiunii „Mireasa pentru fiul meu” este ca argintul viu. Cand nu este pe „sticla”, vedeta merge la evenimente mondene, canta, iar in timpul liber se pregateste intens pentru cea mai frumoas[ perioada din viata unei femei: maternitatea.

Astazi, v-o prezentam pe Mirela Boureanu Vaida asa cum nu ati mai vazut-o, alaturi de partenerul de viata, la lansarea celui mai nou videoclip al colegului ei de breasla, Horia Brenciu. Intr-un outfit casual, format dintr-o pereche de pantaloni sport, ghete de culoare visiniu, o vesta din blana si o geanta supradimensionata, Mirela Boureanu Vaida a atras toate privirile. Daca nu ai stii, nu ai crede ca este insarcinata, nu-i asa?
Va avea o fetita
Prezentatoarea de la „Mireasa pentru fiul meu” a marturisit, recent, la „Acces direct”, ca, in cele 5 luni de sarcina, s-a gandit la mai multe variante de nume pentru fetita pe care o va aduce pe lume, la primavara, insa cea ramasa valabila in prezent este Carla Maria.

„De data asta cred ca-i dau partea soaca-mii. Imi doresc tare mult si un baietel, dar asta nu depinde de noi. Acum, nu-mi doresc decat sa fiu sanatoasa, sa-mi duc viata in acelasi ritm”, a incheiat vedeta.
A pierdut doua sarcini
Mirela Boureanu Vaida a povestit drama care i-a chinuit sufletul si care a facut-o sa se bucure cu rezerva de faptul ca urmeaza sa devina mamica. Prezentatoarea „Mireasa pentru fiul meu” a marturisit ca a pierdut doua sarcini: una inainte de emisia uneia dintre editii emisiunii pe care o modereaza si alta pe scena teatrului.

sursa: spynews.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro