Ce s-a intamplat intre Doinita Oancea si iubitul ei? S-au ciondanit, iar unii s-au grabit sa dea ca sigura despartirea lor!

Doinita Oancea traieste o frumoasa poveste de dragoste de cativa ani langa comediantul Ionut Ghenu. Cei doi se sustin, se sprijina si impart atat bucuriile, cat si supararile unul cu celalalt. Carcotasii insa sustin ca cei doi actori s-ar fi despartit, in urma unor discutii in contradictoriu.

Doinita Oancea si Ionut Ghenu nu fac parte din vedetele care sa se certe, sa se balacareasca sau sa-si spele rufele in public. De-a lungul celor aproape cinci ani de relatie, cei doi au pastrat discretie in ceea ce priveste viata lor personala.

Surprinzator insa, in ultima vreme circula insistent niste zvonuri cum ca Doinita si Ionut s-ar fi certat si, mai mult de atat, s-ar fi despartit.

“Doinita si Ionut nu s-au despartit. Au avut o discutie contradictorie, s-au ciondanit, insa nu s-au despartit. Ca in orice cuplu, si la ei mai exista astfel de momente in care se contrazic. Nu e totul roz in nicio relatie. Cu siguranta isi vor rezolva problemele, apele se vor calma pentru ca sunt de cativa ani impreuna, se iubesc si se respecta. In 4 ani si ceva de relatie, sigur s-au mai certat, nu e prima data acum”, ne-au declarat surse din anturajul celor doi.

Acum actrita se pregateste sa lanseze o noua colectie vestimentara la care lucreaza de cateva luni, iar iubitul ei este in plina desfasurare cu spectacolele de stand up comedy pe care le sustine.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro