In Paradisul asta si-au petrecut Andra si Maruta vacanta de vara! Imagini cu hotelul de cinci stele din Dubai

Andra si Maruta se respecta ori de cate ori se duc in vacanta! Cele doua vedete prefera locurile exotice, spectaculoase, departe de ochii curiosilor si ai presei mondene, pentru a se relaxa si a-si incarca bateriile.
andra
De cativa ani buni, sotii Maruta si-au ales ca destinatie de vacanta Emiratele Arabe. Impreuna cu nasul lor, Arpad Paszkany, ei merg in Dubai, la resortul de cinci stele „Jumeriah Beach”, unul dintre cele mai bine cotate stabilimente din zona, amplasat foarte aproape de celebrul „Burj Al Arab”.
catalin maruta
In luxosul hotel, Andra si Catalin s-au putut relaxa pe plaja privata, iar in momentele in care ar fi vrut sa faca si un pic de sport, au incercat centrul „Talise” al locatiei care include terenuri de tenis, centru de scufundari certificat PADI, sala de gimnastica aerobica pentru cantareata, ca sa se mentina in forma, o sala de fitness pentru moderator, dar si, surpriza!!!, cinci piscine si un perete de alpinism! La toate se adauga un centru SPA ultramodern si servicii complete, de masaje speciale.

In ceea ce priveste partea culinara, familia Maruta a avut 16 optiuni!!! Superbul resort oferea o gama incredibila de mancaruri din bucataria internationala, inclusiv mancaruri libaneze, argentiniene si italiene, mai mult, si un meniu special pentru copii.


Serile, cei doi le petreceau tot in incinta stabilimentului, intrucat lounge-ul „360” de pe acoperis era extrem de romantic, iar barul „Ocean Blue” de la piscina intregea atmosfera de vis din zona. Iar daca ar fi vrut sa se relaxeze la un film, ar fi putut foarte bine sa mearga la sala de cinema a hotelului, unde puteau viziona, la un suc si o portie de nachos, cele mai noi productii aparute la Hollywood.

Pentru intreaga distractie, Andra si Maruta au scos din buzunar in jur de 5000 de euro, insa, nu conteaza suma, important a fost ca s-au simtit bine si, cu siguranta, se vor mai intoarce in luxoasa locatie din Emirate.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro