Andreea Mantea, DECLARATIE ULUITOARE despre relatia cu Mitrea dupa ce s-a aflat ca este INSARCINATA

Andreea Mantea este insarcinata, potrivit unor surse din showbiz, iar tatal copilului ar fi Cristi Mitrea, cel cu care bruneta a avut o scurta relatie dupa show-ul „Burlacita”. Desi cei doi s-au despartit, Mantea este hotarata sa pastreze copilul.
Andreea Mantea
Andreea Mantea ar urma sa devina mama, iar vestea vine ca un trasnet la doua luni dupa despartirea brunetei de Cristi Mitrea, cel cu care a format un cuplu la „Burlacita”.

Desi s-a despartit de Cristi Mitrea la scurt timp dupa finala show-ului „Burlacita”, sentimentele dintre cei doi nu s-au stins la fel de repede si au incercat de mai multe ori sa se impace. Iar noptile fierbinti dintre ei au acum urmari care cu siguranta le vor da vietile peste cap. „Andreea a aflat recent ca este insarcinata. O sa pastreze copilul indiferent daca se va impaca sau nu cu Cristi (n.r. – Cristi Mitrea)”, a declarat o sursa apropiata brunetei.

Andreea Mantea a dezvaluit ca acum are o relatie buna cu fostul iubit, ba din cand in cand se mai intalnesc.

„Ne mai intalnim din cand in cand. Probabil ca o sa ne mai despartim de cateva ori. Nu suntem impreuna, eu sunt sigura, dar ne mai vedem, mai avem lucruri de lamurit”, a spus Andreea Mantea.

sursa: romaniatv.net

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro