Ce spune Iulia Albu despre tinutele sotiilor lui Iohannis si Ponta! Una dintre ele a primit chiar nota 10

Klaus Iohannis si sotia sa, Carmen, sunt unele dintre putinele persoane publice care primesc nota 10 pentru vestimentatie din partea Iuliei Albu.
iulia albu
Iulia Albu a comparat tinutele purtate in ultima perioada de catre cei doi candidati la presedintie, Klaus Iohannis si Victor Ponta. Rezultatul analizei a fost cam acelasi cu cel al votului: Iohannis a iesit invingator. Iulia Albu nu a fost de acord cu alegerea vestimentara facuta de sotia lui Iohannis, Carmen, si i-a dat cateva sfaturi pe site-ul sau. Nu mica i-a fost, apoi, mirarea, ca doamna Iohannis a pus in practica ideile Iuliei.
„Doamna Iohannis a inlocuit pufoaica cu paltonul si a ales de aceasta data exact esarfa albastra despre care vorbeam. Felicitari! O ador pe aceasta Carmen Iohannis care se apropie cu pasi repezi de eleganta si rafinamentul unei veritabile prime doamne! Despre Klaus Iohannis pot spune doar: impecabil! Nota cuplului: 10”, a scris Iulia Albu, pe site-ul sau.


„Trecand in tabara rosie, lucrurile stau la fel ca in primul tur. Avem o Daciana Sarbu asortata cromatic perfect cu cravata sotului si… aceeasi flacara violet. Se putea si mai bine insa, per ansamblu, nu remarc greseli majore. Victor Ponta: previzibil. Nota cuplului: 7,5”, a mai spus Iulia Abu.

Klaus Iohannis a obtinut 54,50 % din voturi in al doilea tur al alegerilor prezidentiale de duminica, iar Victor Ponta, 45,49%, potrivit datelor partiale furnizate de Biroul Electoral Central, luni dimineata, dupa centralizarea proceselor verbale din 18.188 sectii de votare, reprezentand 99,07%.

sursa: spynews.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro