LORA da cartile pe FATA! LAMURESTE LUCRURILE privind DIVORTUL de DAN BADEA!

In urma cu o luna, cantareata facea anuntul divortului sau de Dan Badea. Artista a explicat ca decizia separarii a fost gandita de multa vreme.
lora-monden-info-studio1
Lora s-a despartit recent de cel care i-a fost sot, Dan Badea. Intr-un interviu pe care l-a acordat pentru Antena Stars, cantareata a lamurit unele aspecte legate de separarea lor.
Artista a marturisit ca isi doreste foarte mult copii, alaturi de barbatul potrivit.
”E o schimbare. Si orice schimbare, neprevazutul… te oboseste, ca nu stii ce urmeaza, ce se va intampla. Ca treci sau nu prin divort, viata este grea… E o decizie luata in timp, mult timp. Noi ne comportam ca doi oameni care sunt despartiti de ceva timp”, a afirmat Lora.
”Imi doresc o casuta pe pamant si pentru ea muncesc si o vad in visele mele, imi vad copiii jucandu-se in gradina si asta imi da energie. Imi doresc copii si maine, dar imi doresc sa creasca cu doi oameni. E greu sa cresti copii singura”, a adaugat ea.

”Tatal copiiilor mei este undeva si trebuie sa ma uit bine in ochii lui si sa-i vad. Daca imi vad copiii in ochii unui barbat, inseamna ca el e… Dan isi va face si el o familie si va avea copii cu persoana potrivita”, a incheiat cantareata.

sursa: libertatea.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro