Hotararea de ultima ora pe care a luat-o Alex Velea in legatura cu fiul lui si al Antoniei! Nu te-ai fi asteptat la asta!

Alex Velea este un tata fericit si transmite acest sentiment prin tot ceea ce face. Chiar daca de 3 zile este pe drumuri, intre casa, spital, studio si concerte, artistul si-a mutat dormitorul in spitalul in care sunt internati iubita si baiatul lui. Isi face totusi timp sa se ocupe si de muzica si ce pregateste acum depaseste orice imaginatie. S-a dus la studio ca sa-i faca juniorului o piesa!
alex velea
Acum 3 zile, Antonia a adus pe lume primul copil al lui Alex Velea, alaturi de care traieste o poveste de iubire de aproape 2 ani. Amandoi sunt in culmea fericirii, artistul cu atat mai mult, cu cat traieste acest sentiment pentru prima data. Nu stie ce sa mai faca si cum sa-si manifeste satisfactia si dragostea pentru junior, dar si pentru iubita lui. De 3 zile sta mai mult la spital, alaturi de ei, decat acasa si, chiar si atunci cand are si alte trebuiri de facut, cum ar fi concertele, este tot intr-o fuga. Termina repede si revine la spital, unde a si innoptat ultimele 2 seri.

„Vreau sa pregatim o piesa pentru bebe!”, a marturisit artistul. Aceasta este surpriza pe care i-o pregateste Alex juniorului sau. Ce dovada mai mare de iubire si incantare maxima mai trebuie? E de ajuns sa ii vezi fata si entuziasmul ca sa-ti dai seama ca este beat de fericire si incearca sa transmita aceste sentiment prin toti porii si prin tot ceea ce face.

Daca parintii, Alex si Antonia sunt in culmea fericirii, nu acelasi lucru se poate spune si despre familia Castellano, mai exact Vincenzo, fostul sot al artistei, care vrea sa puna capat razboiului dintre ei cat mai repede. Iar in ceea ce priveste baiatul pe care-l are cu Velea, italianul nu are nicio obiectie.

„Vincenzo este foarte bine, este foarte ok. Nu este trist si nu are nicio treaba. El este foarte rabdator. Daca are ceva, el nu imi arata mie si nu vorbesc cu el despre asta prea mult. Maya este si ea bine si nu este primul ei Craciun pe care il face fara mama ei”, a declarat Ciro Castellano la Antena Stars.

sursa: spynews.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro