A MURIT in timp ce ea era in emisiune! Mirela Boureanu Vaida si-a exprimat regretul: „Condoleante! Dumnezeu sa-l ierte!”

Mirela Boureanu Vaida a inceput cea de-a doua parte a emisiunii „Mireasa pentru fiul meu”, exprimandu-si condoleantele pentru una dintre sustinatoare careia i-a murit tatal.
mirela boureanu vaida
Luminita din Roman, sustinatoarea lui Cristian si a lui Elly, a venit astazi in emisiunea „Mireasa pentru fiul meu” pentru a-si sustine preferatii, cu toate ca tatal sau s-a stins in urma cu putin timp. Mirela Boureanu Vaida si-a exprimat regretul pentru pierderea suferita si a incurajat-o pe Luminita.

„Multumim ca ai venit de atat de departe si inca o data ne pare rau pentru pierderea suferita, mai ales ca erai aici in Bucuresti, tocmai pentru a veni in emisiunea noastra cand s-a intamplat acest eveniment tragic. Condoleante si Dumnezeu sa-l ierte!”, a spus Mirela Boureanu Vaida.

Mireasa pentru fiul meu este un reality-show matrimonial din Romania difuzat pe Antena 1. Este prezentata de Mirela Boureanu-Vaida. Concurentii sunt impartiti in: Mame (soacre), Mirese (nurori/fete) si Baieti (miri/gineri). Ei sunt repartizati in doua case: Casa Baietilor (unde stau baietii), iar Casa Mamelor si a Fetelor (unde stau mamele si fetele). Acestia sunt supraveghiati 24 ore din 24, 7 zile din 7. Din 1 iulie 2013, pe Antena Play, se poate viziona Mireasa pentru fiul meu 24 din 24. La Tv puteti urmari emisiunea de luni-vineri de la 11:00-13:00 si de la 14:00-16:00, iar sambata de la 14:00-16:00 si de la 17:00-19:00.

sursa: spynews.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro