Drama Anei Mocanu! Asistenta Tv a trecut printr-un episod care o face sa planga si acum, la 10 ani de la trauma

Ana Mocanu este una dintre vedetele de la noi care, de fiecare data cand este in fata camerelor de luat vederi zambeste. Dar, in spatele acelui zambet se ascunde o drama greu de inchipui pentru o fata atat de tanara.
anamaria mocanu
Mai exact, simpatica asistenta TV a fost la un pas, in copilarie, sa fie violata. Iar asta, la cel mai serios mod cu putinta. Evenimentul a avut loc in urma cu mai multi ani, dar, nici acum, dupa atat de mult timp, ranile psihice care i-au fost provocate nu s-au inchis cu totul. Avea doar 17 ani cand a avut loc tragedia si, chiar si acum, la mai bine de zece ani de la eveniment, inca o face sa planga. ”Imi aduc aminte si nu imi face bine”, spune Ana, tremurand. ”Eram doar un copil, eram la liceu. Acolo aveam un grup de prieteni cu care ma ajutam la lectii. Recunosc ca eram mai naiva ca adolescenta si am foarte mare incredere in oameni si sunt des pacalita. Baiatul respectiv facea parte din grupul nostru de prieteni. Credeam ca asa este el, mai afectuos, dar… Faceam liceul in zona Vitan, e o zona mai intunecata. S-a oferit sa ma conduca acasa pentru ca era mai mare si avea permis. Eu stiindu-l din liceu, aveam oarece incredere in el. Nu m-a dus acasa, a oprit masina si a inceput sa fie foarte violent cu mine si verbal si fizic”, povesteste cu lacrimi in ochi Ana Mocanu.

loading...
”A fost cel mai greu moment din viata mea. Nu as vrea sa treaca nimeni prin asa ceva. M-a bruscat, eu am inceput sa plang. Am reusit sa scap. Mi-a fost mult timp teama sa mai merg la liceu. De aceea, in prima sesiune a Bacalaureatului am si picat”, mai spune, plangand de-a binelea, Ana.

”Am fost luni intregi la psiholog”, a mai spus, plangand, Ana.”Nu sunt ok si sper sa fiu ok”, explica Ana care recunoaste ca nu mai are incredere in barbati de atunci. ”Mi-a fost teama sa povestesc, nu am spus nimanui pana acum asa ceva. Nici acum nu mi-am revenit, la zece ani de la eveniment. nu puteam sa imi sun familia si sa le spun, nu am vrut sa ii supar. Eu pe ei ii iubesc cel mai mult din viata asta, ei erau plecati. Eu ma chinuiam singura, eram cu responsabilitati si nu doream sa ii ingrijorez. Am crezut ca trebuiie sa fiu mai puternica, sa ma duc la sedinte de consiliere si sa imi revin singura”, mai spune Ana.

sursa: spynews.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro