Iulia Albu, mai acida in 2015! Uite cine a luat trofeul WOW, cum s-a ales Anda Adam cu trofeul BAU si cum a fost facuta praf Andra!

Prima rubrica a Iuliei Albu de pe anul acesta a fost una „neagra” pentru vedetele din showbizul autohton. Fashion editorul a facut praf tinutele de scena ale artistilor de la noi si sunt foarte putini care au scapat de critici.
iulia albu
Trofeul BAU a ajuns in mainile Andei Adam, iar trofeul WOW a ajuns la Smiley.

Andra – „Tinuta Andrei este gresita din toate punctele de vedere. Mi se sparge o vena la cap cand o vad. Ea este o persoana micuta si n-are nevoie de haine asa largi. Andra primeste de la mine nota minus infinit.”

Elena Gheorghe – „E bine ca si-a asortat incaltamintea cu partea de jos, cu acei colanti. Ar fi bine sa evitam combinatiile alb cu argintiu, asta daca nu avem vreo tinuta de mare valoare. Acea cordeluta pe cap este ca a fetitei mele. Arata oribil, asa ca ea va fi eliminata din rubrica.”

Delia – „Eu nu inteleg daca Delia a furat haina lui Alex Velea sau invers. Amandoi au avut aceeasi aparitie, doar ca una a fost argintie, una alba. Haina are inspiratie de la case de moda mult mai vechi din 2008, 2013 sau 2010. Ne putem gandi ca e de la o casa de moda cu nume, dar daca ne uitam la captuseala si la croiala si pot sa cred ca este vorba de un fake, dar am rezerve. La ea imi place incaltamintea, dar nu imi plac manusile si parul nevopsit. Pe Delia nici nu o notez pentru tinuta asta”

Alex Velea – „Eu stiu ca el se crede Jay Z, dar nu prea ii iese. Jacheta si camasa aia arata extrem de casual. E ca si cum ar fi fost la bowling, apoi a pus pe el haina iubitei sale si a iesit sa cante. Nota minus 93 pentru Velea”

Dupa ce s-a incins bine cu criticile, Iulia Albu a gasit si pentru cine sa ofere trofeul BAU. Castigatoarea a fost Anda Adam pentru tinuta de Revelion. „Vad ca toata lumea a inceput acum sa poarte blana. La ea vad ca este sintetica, asa ca are un plus. Imi place ca si-a modificat putin culoarea parului si iar e un plus. Cand purtam rochie de piele, nu trebuie sa o asociem cu astfel de jachete. Anda Adam se duce mult spre zona, Kim Kardashian, dar Kim stie sa poate o rochie de piele, nu ca Anda Adam. Anda nu are stil si pentru asta va primi un trofeu BAU”

Tudor Chirila – „Imi place tinuta lui. A asortat bine toate hainele si de data asta merita felicitari. Il felicit si pentru bebe, dar si pentru tinuta. Primeste nota 10.”

Lucrurile au mers din ce in ce mai bine, iar dupa zecele primit de Tudor Chirila, colegul lui de la Vocea Romaniei, Smiley, a primit trofeul WOW.”Eu nu as fi ales acei pantofi. Diferenta intre cum este imbracat Velea si Smiley este ca din Velea vad haina, iar pe Smiley il vad pe el si ii pot remarca si pantofii. Imi place si argintiul ales de el, asa ca pentru asta ii voi da si un trofeu WOW.”

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro