Are 42 de ani, dar si-a INNEBUNIT fanii cu fundul ei perfect! Cum a putut sa iasa din casa

Sofia Vergara se mentine intr-o forma de invidiat si la 40 de ani si ramane una din cele mai frumoase femei din lume. Actrita de 40 de ani a reusit sa aprinda din nou imaginiatia fanilor cu pozele din vacanta publicate pe retelele de socializare.
ass fund
Sofia a declarat in repetate randuri ca isi mentine silueta cu mult sport si petrece mai multe ore saptamanal la sala de fitness.

Sofia Vergara, seducatoarea actrita din serialul de comedie Modern Family, ocupa primul loc in topul 99 al celor mai dezirabile femei din 2012, realizat de AskMen.com.


Actrita de 40 de ani este nascuta in Columbia si a reusit sa bata nume grele ca Olivia Wilde, Natalie Portman sau Scarlett Johansson intr-un clasament unde peste un milion de barbati au votat.

Sofia Vergara s-a nascut pe 10 iulie 1972, in Barranquilla, Columbia si s-a maritat de la 18 ani cu iubitul ei din copilarie cu care si un fiu Manolo pe care l-a nascut la 20 de ani. A renuntat la studii pentru a-si intretine familia dupa o casatorie de doar doi ani.

Incepand de anul trecut, Sofia Vergara are o relatie cu afaceristul Nick Loeb, iar tabloidele din SUA scriu ca cei doi se pregatesc deja de nunta.

sursa: prosport.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro