Andreea D – Telegrama (videoclip)

Clipul regizat de Alex Ceausu ne infatiseaza o poveste de dragoste complexa si atipica. Andreea ne prezinta o iubire franta de gelozie si de fatalitatea razboiului. Rolul iubitului plecat pe front este jucat de actorul Denis Stefan, cunoscut pentru rolurile pe care le-a avut in seriale precum „Regina”, „Inima de tigan” si in filmul artistic „Pacala se intoarce”.
andreea d 2
Videoclipul “Telegrama” reprezinta o punere in scena a unei povesti de razboi, condimentata cu scene tensionate, efecte speciale, cadre senzuale cu Andreea si o atmosfera aparte, de poveste.
“Faptul ca am jucat alaturi de Denis a fost o experienta unica pentru mine si sunt foarte incantata de ceea ce a iesit. Rolul pe care l-am avut in videoclip ma arata in ipostaza unei sotii, care isi pregateste barbatul pentru a pleca la razboi. Ea are un vis, in care crede ca este inselata iar cand se trezeste ii scrie o telegrama de dragoste. El se intoarce ranit de la razboi pentru ea, urmand sa fie arestat pentru dezertare. Sunt sigura ca o sa va placa atat piesa, cat si videoclipul”, a declarat Andreea D.
Piesa “Telegrama” este compusa de baietii de la Deepside Deejays (Silviu Paduraru si Razvan Alstani) in colaborare cu LLP, in studiourile Metropolitan Records.

Comenteaza articolul

comments

Despre Alexandru iNTUIX

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro