Cum si-a pus toata femeile in cap! Gestul pe care l-a facut fosta „Burlacita” ar fi putut s-o coste job-ul de la Antena

Cum a petrecut zile intregi pe platourile de filmare ale emisiunii „Burlacul”, pe care o prezinta, fosta „Burlacita” si-a mai luat si alte atributii decat cele de moderatoare. Numai ca a fost deconspirata si a devenit victima mai multor femei nervoase.
andreea mantea si cristi mitrea
Desi emisiunea „Burlacul” a inceput sa fie rulata pe micul ecran doar de cateva saptamani, filmarile pentru show s-au facut in urma cu cateva luni. Cu toate ca, la televizor, se arata cele mai bune cadre, in realitate adevarul este cu totul altul. In afara faptului ca tinerele concurente au fost obligate sa declare cu totul alte lucruri in fata camerelor, decat ceea ce isi doreau, unele dintre ele acuza prezentatoarea emisiunii ca isi depaseste cu mult rolul pe care il are.

Mai exact, prezentatoarea emisiunii „Burlacul” este acuzata de unele dintre concurente ca face acte de favoritism cu unele pretendente la inima lui Andrei Andrei. Mai bine zis, bruneta le invata pe fete ce trebuie sa faca si mai ales ce sa zica pentru a ramane cat mai mult timp in show si pentru a beneficia de reclama gratuita: „Ea s-a apropiat mult de una dintre concurente, de Aida. O invata mereu ce sa spuna la filmari, in fata camerelor, cum sa se comporte cu Andrei si mai ales ce atitudine sa aiba fata de noi, celelalte concurente”, ne-a declarat una dintre participante.

Susotelile si intalnirile in spatele camerelor cu diverse concurente le-a facut pe celelalte sa o priveasca urat pe moderatoarea emisiunii. Bruneta nu doar ca si-a pus in cap toate fetele, dar acestea nici nu isi mai doreau sa intre in conctact cu ea. Mai mult, unele spuneau ca se simt marginalizate si ca fosta „Burlacita” are ceva personal cu ele:

„Ea, normal, nu avea voie sa intre in contact cu noi, dar in schimb statea de vorba doar cu cine ii convenea. E normal sa se lege unele prietenii sau sa existe simpatii, cand petreci atat de multe ore pe zi undeva cu oameni straini, dar pe unele ea le-a marginalizat cu totul”, ne-a mai spus sursa noastra.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro