Povestea fabuloasa a americancei care a invatat romaneste de dragul lui Alex Velea! „Visul meu e sa cant si sa compun in Romania”!

O americanca s-a indragostit iremediabil de Romania dupa ce a azuit prima oara muzica celor de la O-Zone.
Smiley Alex-Velea
Nevena Neskoska este nascuta in Macedonia dar traieste la Chicago de vreo 15 ani. Tot cam atunci a auzit prima oara si piesa celor de la O-Zone, „Dragostea din tei” si i-a placut atat de mult incat a vrut neaparat sa afle ce spun versurile. Apoi a inceput sa asculte din ce in ce mai multa muzica romaneasca si in paralel sa invete limba noastra. Asculta piese pe Youtube, cauta versurile si le deslusea cu dictionarul. I-a transmis si surorii ei mai mari, Kalina, „febra” limbii romane, iar cele doua si-au facut propria trupa, „Balkance” sub titulatura careia posteaza coveruri la piese romanesti cantete cu vocea si chitara in propriul dormitor.

loading...
Nevena nu s-a oprit insa aici. „Acum trei ani am strans bani si am venit in Romania singura-singurica. Am stat aproape doua saptamani, timp in care am resuti sa-i cunosc pe Alex Velea, Smiley si echipa de la HaHaHa Production. Pe unii dintre oamenii de acolo ii cunosteam deja de pe Facebook si ne ascultasera, insa chiar si asa a fost o intalnire foarte emotionanta pentru mine”, a declarat Nevena pentru WOWbiz.ro.

Tanara isi facuse deja un mic grup de fani romani, cu care si-a dat intalnire in parcul Cismigiu, unde a dat un concert ad-hoc la chitara. „Am cantat toti in cor „Eu vara nu dorm”, era la moda atunci pe la voi”, ne-a mai spus Nevena.

Acum, americanca a mai facut un pas inainte. A inceput sa inregistreze in mod profesionist, iar noua ei piesa, realizata impreuna cu romanul Mihai Ristea suna chiar foarte bine. De data aceasta, ea a preferat sa cante in engleza pentru ca se potrivea mai bine pe stilul piesei.

Cu toate ca traieste in tara tuturor posibilitatilor, Nev, asa cum o alinta prietenii spune ca ar renunta la tot pentru a se stabili in Romania. „Visul meu este sa cant si sa compun in Romania. Tara voastra e plina de speranta si talent”, a mai spus Nevena pentru WOWbiz.ro.


sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro