Prinsa cu minciuna! Ramona Gabor se lauda peste tot ca e rasfatata de Mr.Pink, dar adevarul e cu totul altul!

De cand a parasit Dubaiul si a plecat spre America, Ramona Gabor s-a laudat peste tot ca este rasfatata de cumnatul ei, chinezul Mr. Pink. Se pare ca adevarul este cu totul altul, iar luxul de care se bucura Ramona nu are legatura cu iubitul Monicai.


Ramona Gabor a renuntat la Dubai, iar de cateva saptamani se afla in America. Desi a sustinut ca se duce la sora ei mai mare, Monica, cele doua surori Gabor nu au petrecut prea mult timp impreuna. Cu toate acestea, Ramona se lauda prietenelor ca se bucura de un tratament preferential din partea cumnatului ei, chinezul Mr. Pink.

Se pare, insa, ca adevarul este cu totul altul. Prezenta lui Mr. Pink in viata Ramonei este doar sub forma cutiilor de energizant pe care tot incearca sa le promoveze pe site-urile de socializare. Conform surselor noastre, avionul privat cu care se lauda ca-l are la dispozitie, dar si imaginile de la restaurantele de fite din SUA nu sunt nici pe departe atentii oferite de iubitul Monicai Gabor. Se pare ca in spatele acestui rasfat este un admirator de-ai Ramonei, care incearca sa-i intre acesteia in gratii. Cum Gabor nu este inca decisa daca sa-i acorde o sansa sau nu, tanarul este inca tinut secret, pana in momentul in care va deveni „oficial”.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Alexandru iNTUIX

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro