WOW! Prodanca o desfiinteaza pe Bianca Dragusanu: „Ca tine au fost mii! Ai stat in asternuturile lui Consuelo? Lasa ca le-a spalat dupa”

Prodanca a facut-o praf pe Bianca Dragusanu, dupa ce roscata s-a laudat ca ar fi avut o relatie amoroasa cu Adi Mutu.
anamaria prodan si reghe
„Am vorbit cu Adi. Cat de mica sa fii ca femeie sa te dai in primire si cu Mutu. Adi Mutu cred ca l-a depasit pe Nastase la femei. Nu e femeie pe care sa o fi cunoscut-o si sa nu fie lesinata dupa el. E cel mai frumos fotbalist pe care l-a avut Romania. E foarte frumos, e foarte smecher, e numarul 1. Nu stie nimeni care e situatia lui, daca mai e sau nu casatorit. Nu stiu daca e divortat sau nu, dar stiu ca nu si-a facut niciodata familia de ras. Pentru Adi, Consuelo si fata cu care este azi sunt cele care conteaza, restul sunt trecatoare. Ca Bianca au fost mii. A zis ca a fost un an jumate cu el. Tu il vezi pe Adi stand cu doua in paralel un an jumate? Ce fel de femeie sa fii ca sa vii doua ore la Firenze si apoi te intorci acasa. pentru Bianca ar fi trebuit sa fie o mandrie daca avea vreo relatie de vreo trei ani cu el. Nu mergem din pat in pat si mai si spui: Sunt singura femeie care a stat in asternuturile lui Consuelo… Si? Lasa ma ca le-a spalat…

Ea e in cadere libera. Probabil ca cine o sfatuieste nu ii spune adevarul. Cine o cunostea vreodata din Petrosani pe Bianca Dragusanu? A tot incercat sa ajunga vedeta si n-a ajuns nici azi. Am vorbit azi dimineata cu Adi si radea ca Bianca se pune intr-o astfel de situatie. Tu te faci de ras ca femeie. Noi stim toti. O femeie care a trecut pe la mai multi fotbalisti nu mai are nicio sansa niciodata. Eu in locul ei as spune ca a fost o scapare de moment. Nu are rost sa-si terfeleasca numele. E o fata frumoasa care ar fi putut face ceva in televiziune, din rochitele ei, dar asa… N-o mai ia nimeni in serios”, a afirmat Anamaria Prodan, la o emisiunea de la Antena Stars.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro