Adevarul socant din spatele scandalului de proportii dintre Mantea si tatal copilului! De ce nu vrea sa auda de luptator

Mai are doua luni pana va naste, insa Andreea Mantea a luat deja decizia de a fi mama singura. Mai mult, ea nu ii va permite lui luptatorului sa isi vada copilul, ori sa il recunoasca in acte. Motivul supararii acesteia este de-a dreptul halucinant.
andreea mantea si cristi mitrea
S-au cunoscut pe platoul emisiunii „Burlacita” si s-au indragostit nebuneste. Mai mult, Andreea Mantea si luptatorul MMA au format pentru cateva luni bune un cuplu fericit. Desi de abia se cunoscusera, cei doi si-au dorit sa aiba un copil, iar prezentatoarea TV a si ramas insarcinata. Insa, intre timp, Andreea si fostul ei iubit au inceput sa aiba certuri frecvente, iar acum nici nu vor sa mai auda unul de celalalt.

Ba mai mult, bruneta exte extrem de vehementa atunci cand vine vorba despre tatal fiului ei, despre care nu vrea sa mai auda niciodata. Recent, ea le-a dezvaluit prietenelor sale ca nu il va lasa niciodata pe luptator sa isi cunosca macar baiatul, dar nici sa il recunoasca in acte.

Andreea pare sa il urasca pe cel cu care s-a iubit pana in urma cu putin timp, iar motivul este unul socant: „A dat in ea cand era insarcinata, punandu-i, astfel, sarcina in pericol. Acela a fost momentul in care Andreea a decis sa puna stop definitiv relatiei. A considerat ca lui nu ii pasa de nimeni si de nimic si ca ar fi in stare sa faca rau propriului sau copil. De atunci nici ca mai exista cale de impacare. Andreea nu vrea nici pensie alimentara, absolut nimic. Nu ii va permite sa se apropie de copil. El pare sa fie de acord, insa ea se asteapta la orice, asa ca a strans dovezi impotriva lui si si-a angajat avocati. Este dispusa sa mearga pana in panzele albe pentru ca cel sa nu se aproprie vreodata de bebelus”, a declarat un apropiat al Andreei, pentru CANCAN.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro