Bogdan Vladau e cercetat penal! A omorat o femeie gravida pe trecerea de pietoni, dar tot nu se potoleste! Are iar probleme cu Politia

Nu mai incape indoiala, Bogdan Vladau nu se simte confortabil cu permisul de conducere in buzunar si e luat in colimator de politistii de la Rutiera.
Bogdan Vladau
Anul trecut, Bogdan Vladau a fost prins de politistii de la Rutiera cu doua beri “la bord” in timp ce rula pe soselele tarii. Cum era si normal, dupa ce a suflat in etilotest, oamenii legii i-au ridicat pentru o perioada de 90 de zile permisul de conducere.
Asa se face ca Vladau s-a trezit pieton pentru 3 luni si a fost nevoit sa stea departe de volan. Totul ar fi fost dat uitarii si trecut la capitolul “nu uita ce ai facut asta vara”, daca Vladau nu ar fi comis-o din nou.

loading...
Ei bine, fostul Burlac a gasit de cuvinta ca dupa aceste luni chinuitoare sa se urce la volan avand asupra sa doar o dovada in care se spunea cand are voie sa sofeze din nou. Numai ca, ghinion! La cateva saptamani distanta politistii l-au tras din nou pe dreapta si i-au cerut actele la control, acestia constatand ca Vladau se afla in afara legii si nu avea drept de a sofa. In zadar s-a rugat artistul sa fie iertat, ca politistii i-au intocmit dosar si l-au trimis in cercetare la un procuror de caz care va decide daca Burlacul va ajunge in fata judecatorilor sau se va alege cu un N.U.P. si o amenda penala. Bogdan s-a pregatit deja si si-a angajat avocat.

Din pacate insa, acestea nu sunt primele incidente pe sosea in care a fost implicat artistul. Dupa cum se stie, Vladau a omorat din culpa o femeie pe trecerea de pietoni, in anul 2001. Tragedia a fost urmata de un accident auto petrecut in Republica Moldova sapte ani mai tarziu, in 2008.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro