Catalin Maruta a izbucnit in lacrimi: „Ma doare sufletul! Ati venit aici numai pentru bani” – S-a certat cu o invitata in direct

Catalin Maruta s-a certat cu o invitata in timpul emisiunii sale de la Pro Tv. Moderatorul s-a suparat atat de tare incat a inceput sa lacrimeze.
catalin maruta
Catalin Maruta i-a avut invitati la emisiune pe Izidor, mama lui adoptiva din SUA si mama lui biologica, Maria. Moderatorul a fost foarte suparat fiindca mama biologica l-a mintit.

Aceasta a spus ca l-a dus pe Izidor la orfelinat fiindca era handicapat si nu l-a vizitat deloc in primii patru ani. Femeia pur si simplu l-a abandonat pe baiat la casa de copii.

„Ati luat bani zilele astea de a emisiune?”, a intrebat Maruta.
„Da, am luat bani”, a spus doamna Maria.
„Eu am vrut sa spun asta fiindca dvs ati spus ca veniti la emisiune ca sa va schimbe Maruta mobila”, a spus Maruta.

loading...
Cand a aflat aceste lucruri, mama adoptiva a lui Izidor a inceput sa planga: „Imi pare foarte rau pentru Izidor”.

„Si pentru mine e greu. Ma doare sufletul. Va vad ca plangeti, nu am cum sa nu rezonez cu dumneavoastra. I-ati salvat viata. Ma doare ca femeia asta a venit la emisiune doar ca sa castige niste bani, nu sa isi vada copilul. Patru ani nu v-ati dus sa vedeti copilul”, a spus Maruta.
La finalul emisiunii, Maruta i-a spus Mariei sa nu isi faca probleme! O s-o trimita inapoi acasa, la Sighetul Marmatiei, cu trenul, la clasa intai, la cuseta.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro