Cu doua luni inainte sa nasca, Mantea nu vrea sa auda de tatal fiului sau: ”Copilul are doar mama. Mi-am luat avocati”!

Mai are doua luni pana naste, dar Andreea Mantea a luat deja decizii definitive. Prezentatoarea TV nu vrea sa mai auda nici in ruptul capului de tatal copilului ei, Cristi Mitrea. Ba mai mult, ea a facut dezvaluiri uluitoare prietenelor sale.
andreea mantea si cristi mitrea
S-au cunoscut pe platoul emisiunii „Burlacita” si s-au indragostit nebuneste. Mai mult, Andreea Mantea si luptatorul MMA, Cristi Mitrea, au format pentru cateva luni bune un cuplu fericit. Desi de abia se cunoscusera, cei doi si-au dorit sa aiba un copil, iar prezentatoarea TV a si ramas insarcinata. Insa, intre timp, Andreea si Cristi au inceput sa aiba certuri frecvente, iar acum nici nu vor sa mai auda unul de celalalt.

De vina pare a fi sportivul, care, spun apropiatii, nu se simte pregatit sa duca o viata de barbat insurat, preferand sa zboare din floare in floare.

loading...
„Pentru ea, Cristi nu mai exista. Si-a incheiat toate socotelile cu ea, dupa ce a lovit-o. Andreea considera ca baiatul ei va avea numai mama. Nu il va lasa vreodata pe Cristi sa recunoasca bebelusul in acte, ori sa il vada. A spus ca nici la 20 de metri de el nu isi lasa fostul iubit sa stea. Este foarte sigura pe ceea ce spune si nu are de gand sa dea inapoi. Momentan, Cristi pare sa accepte decizia Andreei, desi, la inceputul sarcinii el era entuziasmat si spunea ca isi doreste foarte mult acest copil. Oricum, daca el va avea vreodata pretentii asupra baiatului, Andreea i-a spus clar ca va merge pana in panzele albe si ca deja are avocati pregatiti pentru orice. Ea nu este speriata de statutul de mama singura, din contra, stie ca acum are pentru ce sa lupte si pentru ce sa munceasca. Nu are nevoie de niciun ajutor din partea nimanui”, a declarat o prietena apropiata a Andreei, pentru CANCAN.ro.

Desi s-au iubit nebuneste, acum, Cristi Mitrea si Andreea Mantea au ajuns doi straini. Cei doi nu si-au mai vorbit de mai bine de o luna, iar prezentatoarea TV refuza orice fel de dialog cu fostul ei iubit sau cu familia acestuia.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro